7 Aralık 2015 Pazartesi

Hangi Marka Akıllı Telefon Alsam?

Piyasa da bir çok akıllı telefon var ve bu akıllı telefonların her biri birbirinden özel ve kaliteli peki aralarında en iyi olan hangisidir? En iyi gibisinden bir tutumla yaklaşamayız fakat akıllı telefonların antutu benchmark değerlerini ölçerek hangisini daha hızlı, daha iyi olduğunu kolay bir şekilde öğreenebiliriz. Antutu benchmark, telefon değerlendirmesi yapan ve telefonları puanlayan bir sistemdir. Genellikle yeni çıkmış telefonların puanlarını yüksek tutar nedeni ise teknolojinin her an kat be kat gelişmesidir..
hangi-marka-telefon-almali
Hangi akıllı telefon daha iyi? gibi bir yaklaşımda bulunmak yukarıda da dediğimiz gibi uygun olmaz fakat şu an da güvenlik konusunda, hız ve stabillik konusunda iyi olan bir akıllı telefon istiyorsanız sizlere tek önereceğimiz marka; “Apple” olur. Apple’ın son çıkmış telefonlarını inceleyebilirsiniz, özellikle iPhone 6 son zamanlarda çok fazla popülerleşen bir telefon. Eğer iOS ve iPhone bana çok uzak şeyler diyorsanız, Apple’ın ardından sizlere önerebileceğimiz diğer marka; “Samsung” olabilir. Samsung’da son zamanlarda iyi işler çıkartmakta, son çıkardığı Note 5 adlı telefon üstün özelliklere ve iyi bir performansa sahip diyebiliriz.
Youtube’u kullanarak “Samsung Note 5 İnceleme” yazıp telefon hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Telefonu alış amacınıza bağlı olarak marka ve özelliklere dikkat edebilirsiniz. Diğer markaların akıllı telefonları da gayet başarılı ve iyi performans sergiliyor fakat bir Apple, Samsung değiller. Özellikle Apple cihazlarına bir göz atmanızı hatta ne kadar teknolojik aletiniz varsa hepsini Apple markalı almanızı önerebilirim çünkü Apple müşteri desteği olsun, cihazlarının sağlamlığı ve cihazlarının çok iyi olması olsun herşeyiyle mükemmel bir şirket…

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Tekno Blog | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top