7 Aralık 2015 Pazartesi

Minecraft'ta Yapılan Muhteşem GTA V Haritası Yavaş Yavaş Bitiyor!

Minecraft'ta Yapılan Muhteşem GTA V Haritası Yavaş Yavaş Bitiyor!
Yaptığı işle hem bir sanat eseri oluşturan, hem de ağır işsizlik yapan YouTuber, gayesine yavaş yavaş ulaşıyor.1İnsanların içindeki yaratıcılığı dışarı vurması adına en verimli oyunlardan biri olan Minecraft, pek çok ''çılgın'' elemanın elinde, resmen bir sanat atölyesine dönüşmekte.

Gerçi Minecraft'ta sağlam birşeyler inşa etmek için epey bir zaman harcamanız lazım ve bu elemanlar bu kadar zamanı nasıl buluyor bilmiyoruz ancak, ortaya koydukları işler gerçekten muhteşem.



Fakat bu ''çılgın'' elemanlar içinde öyle birisi var ki, yaptığı şey öyle sıradan bir Minecraft oyuncusunun birkaç saatini, hatta gününü harcayarak yapacağı birşey değil. N11ck isimli YouTuber, yaklaşık bir senedir gündüzünü gecesine katarak GTA V'in haritasının aynısını Minecraft üzerinde yapmakta.
 
Yaklaşık 3 ay kadar önce sizlere N11ck'nin bu projesinden bahsetmiştik aslında. O zamanlar 128. videosunu YouTube'a yüklemiş olan N11ck, birkaç gün önce 170. partı da yükledi. 

Birkaç arkadaşının yardımı ile inanılmaz bir işe imza atan N11ck'nin Minecraft'ta yaptığı haritayaburadan göz atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright © 2014 Tekno Blog | Designed With By Blogger Templates
Scroll To Top